• suwi11

Babagan awake dhewe

Byte, paket, jaringan sing nyambungake sampeyan lan kita

Mylinking minangka anak perusahaan kabeh Transworld, sing dadi panyedhiya utama industri siaran TV & Telekomunikasi kanthi pengalaman pirang-pirang taun wiwit 2008. Inline utawa Out of Band Network Data Traffic tanpa Packet Loss, lan ngirim Paket Tengen menyang Piranti Tengen kaya IDS, APM, NPM, Monitoring lan Analysis System.

Blog Teknis

Entuk Teknologi lan Solusi Paling Anyar Kanggo Ngawasi Jaringan / Wawasan Lalu Lintas Keamanan

  • Aplikasi Broker Paket Jaringan ing Matrix-SDN (Software Defined Network)

    Aplikasi Broker Paket Jaringan ing Matrix-SDN (Software Defined Network)

    SDN iku opo?SDN: Software Defined Network, yaiku owah-owahan revolusioner sing ngrampungake sawetara masalah sing ora bisa dihindari ing jaringan tradisional, kalebu kekurangan keluwesan, respon alon kanggo owah-owahan panjaluk, ora bisa nggawe virtualisasi jaringan, lan biaya sing dhuwur.

  • De-duplikasi Paket Jaringan kanggo Optimasi Data liwat Broker Paket Nework

    De-duplikasi Paket Jaringan kanggo Optimasi Data liwat Broker Paket Nework

    Data De-duplikasi minangka teknologi panyimpenan populer lan populer sing ngoptimalake kapasitas panyimpenan.Ngilangake data sing berlebihan kanthi ngilangi data duplikat saka dataset, mung ninggalake salinan siji. Kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki. Teknologi iki bisa nyuda kabutuhan ph. ..

  • Apa Teknologi lan Solusi Masking Data ing Broker Paket Jaringan?

    Apa Teknologi lan Solusi Masking Data ing Broker Paket Jaringan?

    1. Konsep Data Masking Data masking uga diarani data masking.Iki minangka cara teknis kanggo ngowahi, ngowahi utawa nutupi data sensitif kayata nomer ponsel, nomer kertu bank lan informasi liyane nalika kita menehi aturan lan kabijakan masking.Teknik iki...

Produk liyane

Entuk Broker Paket Jaringan Berkualitas Tinggi lan Layanan Aplikasi Tutul Jaringan