• heuheu11

Tentang Kami

Bait, pakét, jaringan anu ngahubungkeun anjeun sareng kami

Mylinking mangrupikeun anak perusahaan anu sapinuhna milik Transworld, anu mangrupikeun panyadia panyiaran TV & industri Telekomunikasi sareng pangalaman sababaraha taun ti saprak 2008. Inline atanapi Out of Band Network Data Traffic tanpa Packet Loss, sareng kirimkeun Packet Right to Right Tools sapertos IDS, APM, NPM, Monitoring and Analysis System.

Blog teknis

Kéngingkeun Téknologi sareng Solusi Pangénggalna Pikeun Pangimeutan Jaringan anjeun / Wawasan Lalu Lintas Kaamanan

  • The Network Packet Broker Application in Matrix-SDN (Software Defined Network)

    The Network Packet Broker Application in Matrix-SDN (Software Defined Network)

    Naon SDN?SDN: Software Defined Network, nyaéta parobahan révolusionér anu ngarengsekeun sababaraha masalah anu teu bisa dihindari dina jaringan tradisional, kalebet kurangna kalenturan, réspon anu laun pikeun parobihan paménta, henteu mampuh virtualisasi jaringan, sareng biaya anu luhur.

  • Network Packet De-duplikasi pikeun Optimasi Data anjeun via Nework Packet Broker

    Network Packet De-duplikasi pikeun Optimasi Data anjeun via Nework Packet Broker

    Data De-duplikasi mangrupakeun téhnologi gudang populér tur populér nu optimizes kapasitas gudang.It eliminates data kaleuleuwihan ku nyoplokkeun duplikat data tina dataset nu, ngan nyésakeun hiji salinan.Salaku ditémbongkeun dina gambar di handap. Téknologi ieu bisa greatly ngurangan kabutuhan ph. ..

  • Naon Téknologi Masking Data sareng Solusi dina Broker Paket Jaringan?

    Naon Téknologi Masking Data sareng Solusi dina Broker Paket Jaringan?

    1. Konsep Data Masking Data masking ogé katelah data masking.Ieu mangrupikeun metode téknis pikeun ngarobih, ngarobih atanapi nutupan data sénsitip sapertos nomer telepon sélulér, nomer kartu bank sareng inpormasi anu sanés nalika kami parantos masihan aturan sareng kawijakan masking.Téhnik ieu ...

Langkung Produk

Kéngingkeun Broker Paket Jaringan Berkualitas Tinggi sareng Layanan Aplikasi Ketok Jaringan